НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА

Моментално имаме само во Скопје. Се наогаме на Ул. Васил Гаврилов Бр.3 1000, Скопје, Македонија, (До Тинекс, старите канцеларии од МАТ. )

За подетални информации можете да се јавите на +389 75 307 677.
Да, Испораката се врши од 1 до 5 работни дена до вашата адреса.

*Поради ситуацијата со Ковид-19, рокот на испорака е можно да биде пролонгиран.
Доставата чини 110 денари, но не се наплаќа доколку нарачката ви е над 3.000 денари.
Откако MODA.mk ќе ја предаде пратката на доставувачот, ќе ја процесира вашата нарачка и ќе добиете потврда на маил дека нарачката е процесирана и на пат.

Доколку имате дополнителни прашања во однос на доставата и рокот, не двоумете се да ја контактирате.
За условите за замена потребно е да ја контактирате MODA.mk во рок од 7 дена по привземање на производот. Замената се врши само во случај кога производот е нефункционален, оштетен или доколку e испратен грешен производ. Производот може да биде заменет со нов само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување.

Потребно е да пишете е-mail на info@moda.mk со следниве податоци (или да контактирате телефонски): 075 307 677

Име и презиме на примач на пратка за замена

Адреса

Телефонски број

Производ кој барате да ви биде заменет (причина за замена)

Број на адресница

Замената се врши при достава на новиот производ.
Производот потребно е да се врати во MODA.mk во рок од 7 дена по купувањето.

Трошокот за поврат е на сметка на купувачот.

Производот може да биде вратен само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување.

По враќањето на производот може да добиете поврат на средствата.
Процесот на нарачување е едноставен. Можете да си го нарачате посакуваниот производ во неколку едноставни чекори.

Регистрирајте се на нашата страница и пополнете ги сите потребни полиња со вашите лични податоци, адреса на достава, и телефонски број за курирот да може да Ве контактира.

Одберете го посакуваниот производ, селектирајте ја бојата, големината и количината, а потоа кликнете врз копчето “Додади во кошничка” и продолжете со разгледување.

Кога ќе завршите со разгледување кликнете врз нацртаната кошничка горе во десниот агол. Тука можете да го одберете начинот на креирање на нарачка, да нарачате без да сте регистрирани, да се најавите или регистрирате, го одбирате и начинот на плаќање, а можете да внесете и забелешка.
Може на два начина:

- Во готово (се плаќа во готово при превземање на производот) и

- Со кредитна или дебитна картичка.