Zenski Kais
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

Zenski Kais

Write a review
  • Достапност: На залиха
299.00 MKD
Побрзај! само 9 оставени на залиха!
Color
Crna
  • Нарачајте за
Прашајте за овој производ
Вашата порака е успешно испратена до MODA.mk!
Payment
Zenski Kais
Zenski Kais

Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.Брза Испорака


  • Рокот на испорака е од 1 до 5 работни дена. За време на сезонските намалувања и попусти, испораката може да трае повеќе време од вообичаено.
  • ПОРАДИ НОВОНАСТАНАТАТА СИТУАЦИЈА СО COVID19 РОКОТ НА ИСПОРАКА МОЖЕ ДА БИДЕ ПРОДОЛЖЕН.

    ВИ БЛАГOДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.

 Преземање на пратки

  • Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.

 Цена на Испорака


  • Цената за достава на производи над 3.000 денари е бесплатна.
  • Цената за достава на производи под 3.000 денари е 110 денари.

МОЖНОСТ ЗА ЗАМЕНА ИЛИ РЕФУНДАЦИЈА НА СРЕДСТВАТА

Нашата служба ќе се погрижи за вашите заменски пратки, како и за тоа навремено да се изврши рефундација на вашите средства.

Времетраењето на замена на пратка или рефундацијa на средства може да трае до 15 работни дена. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен или погрешен производ.

Замените се прават исклучиво онлајн.

Праксата на замена на производите продолжува, истите се заменуваат единствено онлајн и не е можна физичка замена во нашите продавници.

 

РЕКЛАМАЦИИ


Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) или производот не е во согласност со вашата нарачка, ве молиме да не побарате телефонски на еден од бројот 071 683 682, 09-17ч, или пак да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата info@moda.mk при што ќе ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот.


Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка во најкраток можен рок.
Замената на производот може да ја направите во договор со нашите координатори за онлајн продажба.
Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот купувачот добил неисправен или погрешен производ. За да се замени или врати производ, истиот задолжително мора да биде неоштетен и спакуван во првичното пакување заедно со фактурата.
По приемот на производот проверуваме дали производот е оштетен, а потоа ви испраќаме соодветна замена.
Целокупната процедура за замена на производ или рефундација може да трае и до 15 работни дена.

Документ рекламации.